Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het Fotografieinstituut

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam
E-mail Adres

Internationale Kantoren

Bekijk onze internationale locaties

Veelgestelde vragen

Mag ik er langer dan 24 weken over doen?

De cursus is bedoeld om in uw eigen tempo te doorlopen. Hoewel we aanraden dat een student regelmatig werk inlevert, heeft u in feite twaalf maanden de tijd om het cursusprogramma af te ronden.

Hoe kan ik met mijn docent communiceren?

Uw docent beoordeelt uw opdrachten en geeft u persoonlijke feedback via uw studentenwebsite. Als u problemen, vragen of hulp nodig heeft, kan u altijd onze helpdesk contacteren zodat wij u verder kunnen helpen. De Studentenhelpdesk kan een e-mail of opdracht voor u aan de docent doorsturen en zo nodig een eventueel antwoord van de docent aan u terugsturen.

Moet ik lessen bijwonen?

De cursus vindt volledig online plaats. U hoeft dus geen lessen bij te wonen, want u volgt de hele cursus thuis. Opdrachten moeten ingeleverd worden bij het Instituut via uw beveiligde studentenaccount op internet.

Moet ik al ervaring met fotografie hebben?

Nee. Bij de ontwikkeling van de cursus is rekening gehouden met studenten die geen of weinig ervaring met fotografie hebben.

Hoe lang zijn de opdrachten?

De opdrachten die u moet inleveren bij het Instituut zijn interactief en hebben geen deadline. Sommige duren korter dan andere, maar voor elke opdracht moet u idee├źn ontwikkelen en/of onderzoek naar een onderwerp doen.

Moet ik goede computervaardigheden hebben?

Basiscomputervaardigheden zijn echt voldoende om uw cursus af te ronden.