Over onze cursus Fotografie

Dit is een nieuwe, innovatieve fotografiecursus die geschreven en begeleid wordt door successvolle beroepsfotografen, die de top van hun vakgebied vertegenwoordigen. Het doel van de cursus is om u de kennis en vaardigheden mee te geven die u nodig heeft om een carrière als freelance beroepsfotograaf te beginnen. Dit is een actuele en enorm uitgebreide cursus, waarin elk aspect van het fotografievak belicht wordt.

De Professionele Fotografiecursus vindt online plaats en bestaat uit 12 lessen en 12 opdrachten. Normaal gesproken duurt het 24 weken om de cursus te voltooien. Gedurende deze tijd leert George Seper, een professionele topfotograaf, u alle kneepjes van de fotografie. Hij deelt zijn enorme schat aan verzamelde kennis met u en leert u deze toe te passen op verschillende gebieden en specialisaties van de fotografie.

In het freelance fotografievak draait het niet alleen om prijswinnende foto's, maar ook om de juiste foto op het juiste moment. Kranten, tijdschriften en websites van over de hele wereld zijn constant op zoek naar nieuw en interessant materiaal. De mogelijkheden zijn eindeloos en blijven groeien.



De vele duizenden tijdschriften, boeken en kranten van over de hele wereld zijn de belangrijkste markt voor een freelance fotograaf. Om nog maar niet te spreken van alle stedelijke, regionale en buurtkranten, bedrijfspublicaties, websites en een massa andere mogelijke markten. 



De Professionele Fotografiecursus geeft u alles wat u moet weten om toegang tot deze markten te kunnen krijgen. Tegen het einde van deze cursus heeft u diepgaande kennis en vaardigheden ontwikkeld om als beroepsfotograaf te werken en voor uw inspanningen betaald te worden. 


Hoe werkt online studeren?

Na inschrijving bij het Instituut krijgt u een gebruikersnaam en een wachtwoord, zodat u als student kunt inloggen op onze beveiligde studentenwebsite. U kunt dan meteen uw eerste les downloaden en u krijgt binnen 24 uur uw persoonlijke docent toegewezen. Uw docent staat voor u klaar om u gedurende deze cursus te helpen en te begeleiden. Tijdens de cursus is de Studentenhelpdesk ook beschikbaar om vragen te beantwoorden of om u te helpen.



We bieden 's werelds meest volledige online cursus fotografie, waarbij we gebruik maken van de allernieuwste online-onderwijstechnieken. Met onze cursus kunt u het door u gewenste succes snel bereiken. Deze opleiding is geschreven door een wereld bekende fotograaf en u wordt begeleid door beroepsfotografen die nu op hoog niveau werkzaam zijn. In deze fotografiecursus draait niet alleen maar om de theorie, maar krijgt u ook de praktische hulpmiddelen en informatie aangereikt om een succesvol fotograaf te worden. 



U zult merken dat de lessen makkelijk te volgen zijn en u hoeft geen examens af te leggen. U heeft slechts basiskennis van de computer nodig. De cursus is boeiend en u krijgt leuke, praktische opdrachten.

Omdat u de cursus in uw eigen tempo kunt doorwerken, mag u er langer over doen dan de geplande 24 weken. Indien nodig mag u er een jaar over doen om uw cursus af te ronden.

Wanneer u de Professionele Fotografiecursus met succes heeft afgerond, heeft u de vaardigheden en kennis om als parttime of fulltime freelance fotograaf te werken of met een goedverdienende bijbaan te beginnen, maar het is ook geweldig leuk als een nieuwe hobby.

De Cursus zet aan het denken. Ik heb de cursus fotografie bij Het Fotografieinstituut met heel veel plezier gevolgd. Ik was bij de start geen beginner, maar de verschillende lessen zette mij aan tot het kritischer kijken en reflecteren.

Dzidra Dubois-Dilevka

Maastricht

Studenten Foto’s

Een voorbeeld van onze studenten foto’s

Contacteer ons

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Gratis Prospectus Downloaden