Docenten Fotografie

Wouter le Duc

Wouter le Duc (1989) is sinds 2005 actief als fotograaf. In 2014 studeerde hij af aan de Willem de Kooning Academie in de richting fotografie. Sindsdien werkt hij als portretfotograaf in opdracht van verschillende kranten en magazines alsmede als vrij werk.

Daarnaast werkt hij aan zijn eigen autonome projecten welke hij exposeert en publiceert in binnen- en buitenland. Zijn portretten en projecten ontstaan vanuit een fascinatie voor mensen en hun leefomgeving.

Bekijk Wouter’s werk hier:

www.wouterleduc.com

Instagram

Joke Schut

Joke Schut (1988) is in 2013 afgestudeerd als portretfotograaf aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Tijdens haar studie ontwikkelde zij een voorliefde voor documentaire portretten. Deze voorliefde is in haar hedendaagse werken nog steeds terug te vinden.

Als scherpe observator legt Schut de momenten vast met het oog van een journalist. Tegelijkertijd, door haar keuze voor belichting en uitsnede geeft zij de magie van haar onderwerp weer.

Voorbeelden van haar werk vind je op:

www.jokeschut.nl

Guido Pijper

Professioneel fotograaf Guido Pijper vond zijn passie op reis in Australië. Met een simpele DSLR was hij dag en nacht op pad om dit prachtige land te fotografen. De toon was gezet en hij begon, eenmaal terug in Nederland, een opleiding Toegepaste Fotografie en beeldcommunicatie aan de FotoVakSchool in Rotterdam. In een rap tempo groeide zijn kennis en waagde hij de stap om als fotograaf aan het werk te gaan. Dit was de juiste keuze, want Guido werkt full time als fotograaf voor o.a. een aantal reclamebureaus zoals Buro Voor De Boeg, in de entertainment voor bijvoorbeeld Joop van den Ende Theaterproducties en verzorgt hij diverse uitingen voor reisorganisaties zoals Sunweb, Jiba en Eliza was here. Zijn werk wordt gebruikt op websites, brochures, als advertenties in magazines etc.

Guido reist regelmatig door Europa om zijn klanten te voorzien van krachtig beeld waarmee zij hun doelgroep weten te overtuigen van hun dienst en product. In september 2012 heeft Guido zich laten opleiden tot Google Vertrouwd Fotograaf. Dit houdt in dat hij getrained is om 360 graden panorama fotografie aan bepaalde onderdelen binnen Google te koppelen. Door heel Nederland heen fotografeert hij diverse winkels, theaters en horeca gelegenheden voor deze service.

Guido is een typisch voorbeeld dat laat zien dat met de juiste kennis, commerciële vaardigheden en doorzettingsvermogen het mogelijk is om in een keiharde branche een plek te veroveren.

Bekijk Guido's werk hier:

www.guidopijper.com

Iris Claeys

Stilstaand beeld is iets wat Iris al van jonge leeftijd boeide. Het begon op haar 8ste met een speelgoed cameraatjes en filmrolletjes, ging geleidelijk over in polaroid en schoolopdrachten ingevuld met fotografie, om vervolgens een opleiding te starten bij Narafi (Nationaal Radio en Film Instituut) in Brussel. Een kritische opleiding waar er veel sneuvelden, maar waar ze in 2009 afstudeerde.

Vandaag werkt Iris als fotoredactrice bij één van de belangrijkste mediagroepen: De Persgroep. Als fotoredacteur voor titels zoals Het Laatste Nieuws, De Morgen en Nina magazine heeft ze een scherp oog gekregen voor krachtige foto's die in de gigantische toestroom aan beeld opvallen en het verschil maken. Ze werkt met de grootste Belgische fotografen als Stephan Vanfleteren, Jelle Vermeersch, Guy Kokken en Verne Photography, om daarnaast even goed nieuw talent op te sporen en te introduceren in de wereld van de media.

Bekijk hier het werk van Iris Claeys:

www.irisclaeys.wix.com/work

Nadat je het hoofdstuk uit had werd je ingeleverde antwoorden door een docent beoordeeld en kreeg je uitgebreide feedback terug waar je ook daadwerkelijk iets aan had.

Laura Colijn

Nieuw-Vennep

Korting €50,00
Nu slechts €949,00

Of nu inschrijven voor slechts
€41,63 per week

Inschrijven

Studenten Foto’s

Een voorbeeld van onze studenten foto’s

Contacteer ons

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Gratis Prospectus Downloaden